Forum-Szkolenia

Wszystko o szkoleniach, wypowiedzi trenerów, opinie
Forum-Szkolenia Szkolenia biznesowe Szkolenia biznesowe dzień otwarty AVENHANSEN
Dzisiaj jest 14 maja 2025, 19:27

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: KURS WIZAŻU
PostZamieszczono: 05 lut 2014, 19:50 
Przechodzień

ZAPRASZAMY NA KURS WIZAŻU
Trwa nabór na kurs wizażu prowadzony przez najwyższej klasy specjalistów z zakresu: wizażu, makijażu, stylistyki fryzur, stylistyki ubioru. Chcesz się dowiedzieć jak prawidłowo wykonywać makijaż? Jak dobrać strój do sylwetki? Jak dobrać kolor włosów i cięcie do rodzaju sylwetki i kształtu twarzy? Skorzystaj z naszej oferty. Termin: marzec/kwiecień 2014 r Ilość miejsc bardzo ograniczona.
Więcej informacji:http://wsth.nysa.pl/index.php/kursy/kursy-hobbystyczne/wizazu

Na górę Dodaj na Facebook

Tytuł: Re: KURS WIZAŻU
PostZamieszczono: 07 gru 2014, 15:24 
A macie coś z Łodzi?

PostZamieszczono: 27 maja 2021, 16:18 
Przechodzień

Skoro jesteśmy w temacie makijażu chętnie dowiem się jak wybrać najlepszy puder. Tutaj znalazłam ich całą masę http://www.ceneo.pl/Pudry_do_twarzy/Wlasciwosci:Rozjasniajace.htm. Odpowiednio dobrany puder to sprzymierzeniec każdej kobiety. Ujednolica cerę, dodaje jej gładkości i sprawia, że wszelkie niedoskonałości stają się mniej widoczne. Pytanie tylko, jak wybrać ten, który okaże się strzałem w dziesiątkę?

PostZamieszczono: 06 wrz 2021, 12:37 
Starszy Ekspert

W kwestii kursów makijażu mogę wam z czystym sumieniem polecić https://aleksandrapilat.pl/. Już jakiś czas temu zrobiłam ten kurs i uważam, że to świetna inwestycja, nauczyłam się wielu rzeczy, z których korzystam zarówno w pracy i u siebie ;)

PostZamieszczono: 16 gru 2022, 20:16 
Starszy Ekspert

W sumie ja się na takie rzeczy nie piszę, ale jestem zdania, iż bardzo wiele ciekawych informacji zawsze każdy z nas może znaleźć w sieci. Sam nawet niedawno czytałem na stronie https://innsi.pl/makijaz-dzienny-krok-p ... go-wykonac o tym jak krok po kroku można zrobić makijaż dzienny. Myślę, że są to bardzo istotne kwestie.

PostZamieszczono: 28 sie 2024, 16:14 
Starszy Ekspert

Podkład Face Adapt Ivory od Christian Laurent to prawdziwa perełka. Doskonale wtapia się w skórę, maskując niedoskonałości, a przy tym jest niezwykle lekki. Dodatkowo, dzięki składnikom nawilżającym, skóra jest gładka i miękka przez cały dzień. Jestem bardzo zadowolona z tego wyboru!

PostZamieszczono: 20 gru 2024, 23:41 
Starszy Ekspert

Ja lubie ten podkład https://christianlaurent.eu/lekki-wygla ... um-z-spf25 Jeszcze nigdy nie miałam takiego fajnego makijażu, który wygląda n aturalnie i nie ma efektu maski. no i nie mam przesuszonej skóry co dla mnie jest hitem bo wcześniej był dramay

PostZamieszczono: 27 lut 2025, 23:10 
Starszy Ekspert

Super pójść na taki kurs, aby poznać kosmetyki i techniki makijażu. Widziałam nawet, że są kursy makijażu na własny użytek, gdzie profesjonaliści pokazują, jak wykonywać makijaż na sobie. Ja na co dzień raczej delikatnie się maluję, ale nie wyjdę bez podkładu lub kremu BB. Te dwa produkty od Eveline to ostatnio moi ulubieńcy! Poza tym inne kosmetyki z serii Wonder Match (to ta seria, z której jest podkład) też są świetne.

Obrazek

PostZamieszczono: 18 mar 2025, 06:30 
Stały bywalec

Ja bardzo lubię kosmetyki Eveline. Ostatnio kupiłam podkład winderw match i żelowe kredki do oczu tej firmy. Świetnie mój się sprawdzają. Makijaż robię w kilka chwil ale wygląda bardzo profesjonalnie i jest trwały.

PostZamieszczono: 24 mar 2025, 17:19 
Starszy Ekspert

Słyszałam, że dobre są ćwiczenia zarządzanie czasem . Sama zastanawiam się nad wyborem tej firmy, ponieważ jej oferta wydaje się niezwykle interesująca. Dodatkowo, szkolenia wyróżniają się wysokim poziomem zarówno pod względem merytorycznym, jak i organizacyjnym

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]