Forum-Szkolenia

Wszystko o szkoleniach, wypowiedzi trenerów, opinie
Szkolenia biznesowe Szkolenia biznesowe Szkolenia biznesowe
Obecny czas: Pią Lip 30, 2010 4:09 am

Wszystkie czasy w strefie UTC

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 17 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Opowiedzcie, coś co Was spotkało
PostWysłany: Czw Lis 12, 2009 6:01 pm 
Nowicjusz

Dołączenie: Pią Lis 06, 2009 1:13 pm
U mnie jeżeli chodzi o "obciachy" szkoleniowe to przeważnie dzieją się nie na ale zaraz po,
szkoleniach. Ostatnio miałem szkolenie z nowych metod przedstawiania naszego CI i po wykładzie zrobili jakieś sale bankietowe, gdzie niestety dali alkohol i osoby prowadzące widocznie bardzo zestresowane do tego stopnia odreagowywały stres, że trzeba było ich wyprowadzać - obciach, wstyd nie do opisania...przynajmniej obsługa miejsca okazała się wyrozumiała

PostWysłany: Pią Lis 13, 2009 5:41 pm 
Stały bywalec
Awatar użytkownika

Dołączenie: Wto Maj 12, 2009 4:02 pm
Dexter napisał(a):
U mnie jeżeli chodzi o "obciachy" szkoleniowe to przeważnie dzieją się nie na ale zaraz po,
szkoleniach. Ostatnio miałem szkolenie z nowych metod przedstawiania naszego CI i po wykładzie zrobili jakieś sale bankietowe, gdzie niestety dali alkohol i osoby prowadzące widocznie bardzo zestresowane do tego stopnia odreagowywały stres, że trzeba było ich wyprowadzać - obciach, wstyd nie do opisania...przynajmniej obsługa miejsca okazała się wyrozumiała

Naprawdę? Jestem zaskoczona :shock: Zachowali się prawie jak nasi politycy w sejmie...

PostWysłany: Pią Gru 18, 2009 3:19 pm 
Stały bywalec

Dołączenie: Pią Gru 18, 2009 2:58 pm
Mój najbliższy przyjaciel był ostatnio na dwu dniowym szkoleniu na którym po imprezie integracyjnej została zgwałcona dziewczyna. Sprawa wyszła na jaw rankiem następnego dnia. Całe szczęście że organizatorzy nie wahali się ani chwili i sprawę zgłosili od razu na policję. Takie rzeczy nie powinny się zdarzać, a jednak alkohol zatrzymuje wszelkie racjonalne objawy myślenia i powoduje takie katastrofy.

PostWysłany: Czw Sty 28, 2010 4:22 pm 
Stały bywalec

Dołączenie: Sob Sty 23, 2010 2:36 pm
Już gdzieś pisałem, że kiedyś prowadzący miał rozpięty rozporek...było to dla nas dość śmiesze bo był to taki specyficzny i zakręcony facet:) Dla niego to było pewnie krępujące jak potem się skapnął.

Przypomniało mi sie jak kiedyś na wykładach, prowadzący przeprosił nas mówiąć " że musi sobie odpiąć guzik w spodniach, bo tak sie najadł że go bardzo uciska".... no i prowadził zajęcia z rozpiętym guzikiem. To był taki facet, że każdy go lubiał właśnie za szczerość. Ale czasami miał takie pomysły, że ho ho.

PostWysłany: Sob Mar 20, 2010 2:27 pm 
Zainteresowany

Dołączenie: Wto Mar 09, 2010 12:30 pm
Dami napisał(a):
Już gdzieś pisałem, że kiedyś prowadzący miał rozpięty rozporek...było to dla nas dość śmiesze bo był to taki specyficzny i zakręcony facet:) Dla niego to było pewnie krępujące jak potem się skapnął.

Przypomniało mi sie jak kiedyś na wykładach, prowadzący przeprosił nas mówiąć " że musi sobie odpiąć guzik w spodniach, bo tak sie najadł że go bardzo uciska".... no i prowadził zajęcia z rozpiętym guzikiem. To był taki facet, że każdy go lubiał właśnie za szczerość. Ale czasami miał takie pomysły, że ho ho.

Tacy wykładowcy są najlepsi!!!:D

PostWysłany: Czw Mar 25, 2010 2:15 pm 
Aktywny

Dołączenie: Wto Mar 09, 2010 12:36 pm
Ciekawe te wasze historie..
mi do głowy przychodzi tylko jedna, jak mieliśmy mieć jakieś szkolenie w firmie i okazało się, że sprzątaczka zabrała klucz od sali w której miało być szkolenie. Na szczęscie była ładna pogoda i poszliśmy nad Odre, usiedliśmy na trawce i podziwiając piekny krajobraz słuchaliśmy co nam trener miał do powiedzenia.

PostWysłany: Śro Lip 28, 2010 8:28 pm 
Stały bywalec

Dołączenie: Pią Lip 02, 2010 9:29 am
A ja pamiętam, jak na jednym ze szkoleń byłam bardzo głodna. Nie wytrzymałam i wyciągnełam bułkę i podgryzałam co chwilkę. Prowadzący to wszystko widział, patrzał, patrzał, a na sam koniec szkolenia powiedział, że zrobiłam mu takiego smaka, że myślał tylko o mojej bułce.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 17 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość