Tytuł: Re: W jakiej imprezie integracyjnej chcielibyscie uczestniczyć?
Zamieszczono: wt wrz 01, 2009 1:06 pm
Początkujący
Rejestracja: pn sie 24, 2009 8:30 am Posty: 14 Lokalizacja: Poznań
Ja bym pojechałbym na każdą pod warunkiem, że będzie to impreza integracyjna google W zasadzie nie musiałbym nigdzie wyjeżdżać, gdybym pracował w takich biurach jak te: http://ueba.net/hosted_pages/Google-s-Z ... e-20080316
Zamieszczono: wt wrz 01, 2009 6:26 pm
Starszy Ekspert
EuroConsult pisze:
Ja bym pojechałbym na każdą pod warunkiem, że będzie to impreza integracyjna google W zasadzie nie musiałbym nigdzie wyjeżdżać, gdybym pracował w takich biurach jak te: http://ueba.net/hosted_pages/Google-s-Z ... e-20080316
Tomasz.
No nieźle ! My już akwarium mamy ale trzeba jeszcze przed nim wannę postawić
Zamieszczono: czw wrz 17, 2009 1:52 pm
Stały bywalec
Biuro Google rzeczywiście zaprojektowane całkiem przyjemnie i z pomysłem. Zastanawiam się jednak ile godzin dziennie w takim super biurze spędzają pracownicy firmy Google. Muszą przecież mieć czas na te wszystkie zabawki i myślenie koncepcyjne na miękkich pufach. Jeżeli powyżej 8 godzin, to ja już wolę zwykłe biuro bez takich "przyjemności".
Zamieszczono: sob lis 28, 2009 7:16 pm
Stały bywalec
Seszele to bardzo dobry pomysł Ale bądźmy realistami - chyba niewiele firm organizuje szkolenia, czy imprezy integracyjne w formie all inclusive na Seszelach Zacznijmy od czegoś prostego i dostępnego, a jednocześnie bardzo pomysłowego i wciągającego. Polecam ten art. http://eventmapa.pl/blogi/39/16/gry-mie ... -to-sie-je Osobiście jeszcze nie miałem przyjemności uczestniczyć w czymś takim, ale moja dobra znajoma mówiła, że zabawa jest przednia
Zamieszczono: pn gru 14, 2009 8:46 pm
Zainteresowany
Gra miejska,.... mam wrażenie, że to była kiedyś bardzo dobra opcja jak byłem mały i bawiłem się w harcerstwo. To się wówczas "gra terenowa" nazywało, i hmmm... generalnie jak to w harcerstwie, była związana z takimi tematami jak: przetrwanie, patriotyzm, historia... ale jak to odnieść do tematu szkoleń?... hmmm.... brzmi jak twardy orzech do zgryzienia Widać mam problemy z kreatywnością Możecie mnie uświadomić jakby to mogło wyglądać
Zamieszczono: sob gru 19, 2009 2:52 pm
Stały bywalec
Ja chciałbym się integrować z moimi współpracownikami w przestrzeni kosmicznej Wiem że teraz staje się to coraz bardziej dostępne, więc może kiedyś... pomarzyć zawsze można.
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość