Forum-Szkolenia

Wszystko o szkoleniach, wypowiedzi trenerów, opinie
Szkolenia biznesowe Szkolenia biznesowe Szkolenia biznesowe
Obecny czas: Pią Wrz 10, 2010 3:15 am

Wszystkie czasy w strefie UTC

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 27 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Wrażenia z imprez integracycjnych
PostWysłany: Czw Sty 14, 2010 2:45 pm 
Starszy Ekspert
Awatar użytkownika

Dołączenie: Czw Mar 05, 2009 3:59 pm
To kwestia poziomu zarobków. Do pewnego poziomu liczy się tylko kasa a powyżej pewnego poziomu zaczynają się liczyć inne rzeczy.

----------
Szkolenia - moja pasja

PostWysłany: Pią Sty 22, 2010 4:28 pm 
Stały bywalec

Dołączenie: Pią Sty 22, 2010 4:00 pm
Moje imprezy kończyły się na zjedzeniu pizzy;) Ale to wszystko zależy od szefostwa i funduszy.

PostWysłany: Czw Sty 28, 2010 8:26 pm 
Stały bywalec

Dołączenie: Sob Sty 23, 2010 2:10 pm
Zgadza się, ważne jest też towarzystwo z którym się bawisz. Jeśli w pracy są na prawdę mili i przyjemni ludzie to z nimi chętnie się imprezuje. Wtedy kasa jest na drugim miejscu, bo przecież przyjemności też są ważne. Dopiero na takich spotkaniach poznajemy ludzi z pracy, można szczerze pogadać itd.

PostWysłany: Pią Lut 19, 2010 12:55 pm 
Stały bywalec

Dołączenie: Czw Lut 11, 2010 4:08 pm
Lubię się bawić, lubię rozmawiać z ludzmi dlatego jestem za imprezami integracyjnymi. Pieniądze szcześcia nie dają, a rozmowa i wspólna zabawa z fajnymi ludźmi może być zapamiętana do końca życia. To właśnie na takich imprezach poznaje się kolegów z pracy, czasami kolega z pracy wydaje nam się sztywny i dziwny, a na takiej imprezie okazuje się, że jest super koleś.

PostWysłany: Pią Lut 26, 2010 11:53 am 
Zainteresowany

Dołączenie: Czw Lut 11, 2010 4:10 pm
Tak sobie myslę, że wolałąbym chyba dostać pieniądze...na takich imprezach zazwyczaj jest sztywno, nie lubię chodzić na takie przymusowe spotkania. A z pieniędzmi wiedziałabym co zrobić....nawet mogłabym z niektórymi koleżankami z pracy zrobić sobie sama taką impreze integracyjną:D na pewno byłoby ciekawiej i w gronie, które lubię. Oczywiście bez szefostwa...

PostWysłany: Sob Mar 20, 2010 2:44 pm 
Aktywny

Dołączenie: Wto Mar 09, 2010 12:36 pm
A ja wolę imprezę, lubię się bawić. Tak mało mam możliwości aby gdzieś wyskoczyć, że nawet taka impreza integracyjna ucieszyłaby mnie! Niestety szef takiej nie robi...

PostWysłany: Czw Mar 25, 2010 2:31 pm 
Zainteresowany

Dołączenie: Wto Mar 09, 2010 12:30 pm
Blanka84 napisał(a):
Trudny wybor;) Ja bym najchetniej chciala to i to;)

A tak na serio to mysle ze imprezy integracyjne maja jednak ogromna wartosc. Ludzie staja sie calkiem innymi ludzmi, widzisz takiego przyslowionego Kowalskiego z dzialu marketingu, ktory zawsze chodzi naburmuszony i zestresowany a tu nagle patrzysz usmiechniety, wyluzowany, z poczuciem humoru, i nawet jest o czym pogadac. Tak samo Ela z Kadr no nawet fajna z niej babka, a w pracy siedzi i zabija wszystkich wzrokiem;) Mysle ze aby firma odnosila sukcesy powinna miec zintegrowana, dobrze wspolpracujaca i rozumiejaca sie grupe specjalistow. Dlatego mysle ze takie imprezy sa jak najbardziej potrzebne.

Oj tak, takie imprezy są potrzebne! Co nam z pieniędzy? Lepiej się pobawić, raz się żyje!

PostWysłany: Pon Kwi 19, 2010 12:55 pm 
Stały bywalec

Dołączenie: Czw Kwi 08, 2010 11:27 am
Tak szczerze wam powiem, że wolałabym pieniądze. Nie lubię takich imprez, gdzie musisz być i udawać, że się świetnie bawisz. Zawsze na takich spotkaniach ludzie są mili, a potem obrabiają ciebie za plecami. Wybaczcie wolę za te pieniądze wyjechać gdzieś z chłopakiem.

PostWysłany: Nie Maj 30, 2010 4:05 pm 
Stały bywalec

Dołączenie: Wto Maj 11, 2010 2:20 pm
Ja byłam tylko na jednej z takich imprez i nie podobało mi się. Na początku było jeszcze wmiarę fajnie, a potel wszyscy się pospijali i wygadywali głupoty. Tańczyli ze sobą, wygłupiali sie itd a potem w pracy zachowywali sie jakby im było wstyd.... za takie imprezy to ja dziękuje bardzo, wole kase.

PostWysłany: Śro Cze 02, 2010 8:39 am 
Przechodzień

Dołączenie: Śro Cze 02, 2010 8:36 am
Chcemy w naszej firmie zorganizować imprezę integracyjną. Dwa dni, gdzieś poza miastem... Najchętniej zlecilibyśmy coś takiego agencji eventowej. Macie jakieś sprawdzone namiary? Znajomy polecał agencję Prowokator. Czy ktoś z Was miał z nią jakieś interesy? :)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 27 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość