Forum-Szkolenia

Wszystko o szkoleniach, wypowiedzi trenerów, opinie
Szkolenia biznesowe Szkolenia biznesowe Szkolenia biznesowe
Obecny czas: Pon Wrz 06, 2010 9:40 am

Wszystkie czasy w strefie UTC

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Temat o E-bookach
PostWysłany: Czw Lip 09, 2009 3:28 pm 
Młodszy ekspert

Dołączenie: Śro Lip 08, 2009 4:47 pm
Postanowilam zalozyc temato o E-bookach, mianowicie interesuje mnie czy je czytacie, sciagacie co wiecej czy jestescie gotowi zaplacic za interesujacego was ebooka? Musze przyznac spotkalam sie z wieloma stronami ktore przyciagnely mnie tytulem "E-booki do sciagniecia za darmo" po czym okazywalo sie ze dostepne bylo tylko pare stron wybranego ebooka a za reszte trzeba placic. Przyznam jednak ze pare fragmentow stron ktore czytalam z paru poradnikow bylo tak ciekawych iz bylabym wstanie wydac te 30zl na sciagniecie calego egzemplarza (tyle przewaznie kosztuja) A moze ktos zna sprawdzone strony, gdzie takie ebooki faktycznie mozna sciagac za darmo?
Mozecie tu wpisywac rowniez tytuly ebookow ktore warto przeczytac.

Temat postu: Re: Temat o E-bookach
PostWysłany: Pią Lip 10, 2009 9:25 am 
Stały bywalec
Awatar użytkownika

Dołączenie: Śro Maj 27, 2009 8:17 am
Mam na przykład za subskrybowanego newslettera z portalu Pracuj.pl i oni często przesyłają darmowe E-booki, jako prezenty na różne okazje. Niektóre są dość ciekawe. Też parę fajnych E-booków otrzymałem np. od Profeo.pl. Większość jednak stron www z e-bookami chce na nich zarobić. Jaki e-book polecam do przeczytania? Klasykę "Bogaty ojciec, biedny ojciec" Roberta Kiyosaki i inne jego książki.

PostWysłany: Pon Sty 11, 2010 5:59 pm 
Stały bywalec

Dołączenie: Sob Sty 09, 2010 3:22 pm
E-book fajna sprawa, jednak ja wolę tradycyjną książkę, którą trzymam w ręku. Znam kilka stron z darmowymi e-bookami jak np. http://ebook.partnerzy.info.pl/, http://www.twojebook.net/tylkoty.php i http://betat.w.interia.pl/ .

PostWysłany: Sob Sty 23, 2010 2:28 pm 
Stały bywalec

Dołączenie: Sob Sty 23, 2010 2:10 pm
E-booki szybciej się "czyta". Fajne podczas jazdy pociągiem lub na plaży.Musimy przyzwyczaić się do nowoczesności.

PostWysłany: Pią Lut 19, 2010 1:14 pm 
Stały bywalec

Dołączenie: Czw Lut 11, 2010 4:08 pm
Zdecydowanie wolę książki, lubię sam czytać. Lubię czuć książkę, w e-bookach tego nie można. Jednak jestem pewny, że za jakiś czas będę musiał tą formę czytania polubić, bo na pewno staną się bardziej popularne.

PostWysłany: Pią Lut 26, 2010 11:56 am 
Zainteresowany

Dołączenie: Czw Lut 11, 2010 4:10 pm
kass86 napisał(a):
E-booki szybciej się "czyta". Fajne podczas jazdy pociągiem lub na plaży.Musimy przyzwyczaić się do nowoczesności.

Chyba pomyliło ci się z audiobookami :) E-booki można ściągnąć z internetu, nie trzeba wychodizć specjalnie po książke do bibloteki. Jest bardzo mało takich stron, z których można za darmo ściągnąć całą książkę, zazwyczaj musimy zapłacić za drugą jej cześć.

PostWysłany: Czw Mar 25, 2010 2:36 pm 
Zainteresowany

Dołączenie: Wto Mar 09, 2010 12:30 pm
Osobiście wolę prawdziwe ksiązki, które moge trzymać w ręce. Chyba jestem staromodna. Nie lubię czytać na komputerze książek, nie wygodnie przewija mi się i często gubię tekst.

PostWysłany: Śro Kwi 28, 2010 6:35 pm 
Stały bywalec

Dołączenie: Czw Kwi 22, 2010 2:14 pm
Fajna sprawa dla tych którzy lubią coś czytać na kompuetrze. Osobiście wolę czytać na kanapie gdzie mogę wygodnie sie położyć. Wtedy najlepiej "wchodzi" to co czytam. Na komputerze siedzę kiedy muszę, raczej wtedy piszę niż czytam. A jak czytam to tylko jakies krótkie artykuły. Dlatego jestem za zwykłymi książkami.

PostWysłany: Śro Maj 19, 2010 1:24 pm 
Stały bywalec

Dołączenie: Pią Maj 07, 2010 12:35 pm
Nigdy takich e-bookow nie czytałem i wcale mnie to nie kusi. Lubię czytać ksiązki, które trzymam w ręku. Jeśli chodzi o komputer, to czytam na nim jedynie krótkie informacje, nie lubie przewijać paskiej aby widzieć dalej tekst. Dla mnie jest to dość nie wygodne i jest to głowny powó dla którego nie kusi mnie czytanie e-booka.

PostWysłany: Nie Maj 30, 2010 3:44 pm 
Stały bywalec

Dołączenie: Pią Maj 07, 2010 1:04 pm
Tak jestem w stanie zapłacić za interesującego mnie e-booka!! Tylko cena musi być niższa niż książka kupowana w księgarni. E-booki fajna sprawa, jednak widzę że jeszcze nie wszyscy są do niej przekonani.Myślę, że za jakiś czs staną się bardziej popularne, a za wiele lat będą popularniejsze od tradycyjnej ksiązki.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość