Temat postu: Re: Czy braliście udział w szkoleniach on line?
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 8:07 am
Starszy Ekspert
Dołączenie: Czw Mar 05, 2009 3:59 pm Posty: 104
optymistka napisał(a):
Ale powiedzmy, że uczysz się na szkoleniu on-line podstaw obsługi programu graficznego, lub funkcjonowania rynku forex. Poradzisz sobie spokojnie. Są to ścisłe umiejętności, a nie lanie wody.
Tak, pod warunkiem, że ktoś Ci to w sposób zrozumiały wytłumaczy i wyjaśni Twoje wszelkie wątpliwości ...
A to "lanie wody", to Twoim zdaniem na jakich szkoleniach się odbywa ?
Wysłany: Pią Lis 06, 2009 6:40 pm
Zainteresowany
Dołączenie: Nie Maj 24, 2009 10:49 am Posty: 30
Zdarza się, że na tradycyjnych szkoleniach trenerzy gadają długo i często nie na temat. Przytaczają dziwne historyjki "z morałem", których wartości edukacyjne są wątpliwe. Również poszukuję raczej szkoleń ścisłych i konkretnych.
Wysłany: Śro Lut 17, 2010 1:35 pm
Stały bywalec
Dołączenie: Czw Lut 11, 2010 4:08 pm Posty: 28
Jakoś nie mogę się przełamać do tych szkoleń on line. Wolę gdy mam kontakt na żywo z prowadzącym. Wtedy wiem, że jestem na prawdziwym szkoleniu, wiem, że musze się skupić. A tak, to jak jest on line to można robić różne rzeczy w trakcie takiego szkolenia i mało się zapamiętuje.
Wysłany: Sob Mar 20, 2010 2:41 pm
Zainteresowany
Dołączenie: Wto Mar 09, 2010 12:30 pm Posty: 30
Nigdy nie brałam udziału w takich szkoleniach, nie dostałam jeszcze takiej propozycji więc może dlatego. Myślę, że w najbliższym czasie zobacze, może okaża się lepsze od tych na żywo?
Wysłany: Czw Mar 25, 2010 2:18 pm
Aktywny
Dołączenie: Wto Mar 09, 2010 12:36 pm Posty: 40
Nie brałem udziału w takich szkoleniach i nie zamieżam. Wolę szkolenia na żywo, uważam, że wnoszą więcej informacji, zawsze mogę zapytać o coś trenera. Mogę porozmawiać ze słuchaczami.
Wysłany: Czw Kwi 29, 2010 12:00 pm
Stały bywalec
Dołączenie: Czw Kwi 22, 2010 2:14 pm Posty: 25
Jakiś czas temu zapisałem się na kurs angielskiego przez internet. Kurs był darmowy, co dziennie wysyłali mi na meila różne słowka do nauki. Po ok. 10 dniach zrezygnowałem. Stwierdziłem, że nie nadążam, poza tym ciezko zmobilizować się samemu do nauki. Dlatego stwierdzam, że lepsze są szkolenia na zywo.
Wysłany: Nie Maj 30, 2010 6:15 pm
Przechodzień
Dołączenie: Nie Maj 30, 2010 6:10 pm Posty: 3
Witam, Chciałem wszystkich serdecznie zaprosić do wypełnienia mojej ankiety dotyczącej e-learningu. Ankieta znajduje sie pod tym linkiem : http://www.ankietka.pl/ankieta/42568/e-learning.html . Z góry dziękuje za pomoc i udzielone odpowiedzi.
Wysłany: Pon Maj 31, 2010 12:10 pm
Stały bywalec
Dołączenie: Wto Maj 11, 2010 2:20 pm Posty: 25
Nigdy nie brałam udziału w takich szkoleniach - sama nie wiem dlaczego. Chyba nadal bardziej popularne są te szkolenia " na żywo". Żaden z moich znajomych nie brał udziału w takich szkoleniach, wiec nikt mi ich nie ma jak polecić.
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 11:43 am
Stały bywalec
Dołączenie: Czw Kwi 08, 2010 6:46 am Posty: 27
Może niesłusznie, ale jestem negatywnie nastawiona do tego typu szkoleń. U mnie z motywacją zawsze jest wzorowo, ale na takim CV np. daje tego typu szkolenie faktycznie tyle plusów? Ja jednak wolę tradycyjną formę
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum