Temat postu: Re: Czy braliście udział w szkoleniach on line?
Wysłany: Sob Maj 23, 2009 2:05 pm
Nowicjusz
Dołączenie: Sob Maj 23, 2009 1:55 pm Posty: 7
Witam Cię! Brałem udział w szkoleniu dotyczącym marketingu. Można się wiele nauczyć, dostajesz programy, informacje. Super sprawa takie szkolenia. Naprawdę polecam.
Wysłany: Czw Cze 04, 2009 4:28 pm
Stały bywalec
Dołączenie: Czw Cze 04, 2009 12:59 pm Posty: 28
Kamillos napisał(a):
Witam Cię! Brałem udział w szkoleniu dotyczącym marketingu. Można się wiele nauczyć, dostajesz programy, informacje. Super sprawa takie szkolenia. Naprawdę polecam.
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 9:27 am
Starszy Ekspert
Dołączenie: Czw Mar 05, 2009 3:59 pm Posty: 104
No właśnie ... W taki sposób można uczyć się np. przepisów. Teoria - owszem, ale praktycznych umiejętności w ten sposób raczej nikt nie nabędzie; nie przećwiczy podczas scenek, czy ćwiczeń zespołowych ...
Wysłany: Czw Lip 09, 2009 10:26 pm
Bardzo aktywny
Dołączenie: Pon Maj 25, 2009 9:14 pm Posty: 59
Zgadzam się z Maciejem, tylko prawdziwy kontakt z 2 człowiekiem, scenki i ćwiczenia na żywo są sprawić że szkolenie będzie efektywne. Będąc w kontakcie z prowadzącym szkolenie, jesteśmy w stanie zapytać o nietypowe kwestie o których zapewne autorzy szkolenia on line nawet nie pomyśleli.
Materiały ze szkolenia on line możemy porównać do książki naukowej, którą mimo że mamy to nie tkniemy póki ktoś nie wyłoży całej zawartości czarno na białym.
Wysłany: Pią Lip 10, 2009 7:19 am
Młodszy ekspert
Dołączenie: Śro Lip 08, 2009 4:47 pm Posty: 79
Mysle ze trzeba tu rowniez poruszyc kwestie motywacji. Jesli osoba ktora uczestniczy w szkoleniach on line, jest gotowa przysiasc do materialow systematycznie, np dwa razy w tygodniu i faktycznie sie uczyc i ma do tego motywacje, szkolenie moze sie przydac. Ja jak nie jestem w klasie, i nie ma mentora, nauczyciela, profesora, to wiem po sobie samej,ze nie bede sie uczyc systematycznie. Jednak spotkania w grupach, wyklady, cwieczenia, praktyki to wszystko wplywa na to ze szkolenie jest realne a nie tylko prowizorka z ksiazek.
Wysłany: Czw Lip 16, 2009 7:35 am
Zainteresowany
Dołączenie: Wto Maj 19, 2009 8:01 pm Posty: 30
Skoro płacimy za szkolenie, to w naszym własnym interesie jest, aby mieć jak największą korzyści z zainwestowanych pieniędzy, chyba że płacą nam rodzice, czy firma, wtedy niestety motywacja często spada...
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 7:00 pm
Nowicjusz
Dołączenie: Śro Lip 15, 2009 2:05 pm Posty: 9
2.szkolenie natomiast dotyczyło zachowania zasad bezpieczeństwa w sytuacjach np takich jak napad na placowki finansowe-i tu prosze mi wierzyc o wiele lepsze jest szkolenie gdzie mozna przecwiczyc scenki z "żywym"czlowiekiem
------------------ dzięki Iwona za wypowiedź, następnym razem edytuj jednak swoje wypowiedz zamiast tworzyć nowe
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum