Czym się głównie kierowaliście przy zamawianiu mebli kuchennych na wymiar? Czy współpraca bezpośrednio z producentem, zasady optymalizacji systemów, materiałów, kwestie montażu. Chciałbym po prostu wiedzieć, na jakich elementach powinienem się skupić, bo też nie chcę przesadnie dużo bulić. Mam kuchnię dość niestandardową, więc absolutnie odpadają marketowe wynalazki.
Blat mam z http://kuchniesolarz.pl/ i zupełnie się nie rysuje, a już padały na niego cięższe rzeczy, ciachałem warzywa i wszystko ok. Jestem zadowolony, bo takiej jakości w takiej cenie się nie spodziewałem przyznam szczerze.
Ładnie prezentują się blaty drewniane, ale są niefunkcjonalne, trzeba je konserwować, olejować, impregnować i generalnie ochodzić się z nimi jak z jajkiem. Dlatego u nas jest blat granitowy czarny zamawiany u kamieniarza na wymiar (https://www.kamieniarstwokowalczyk.com.pl). Nie ma z nim absolutnie żadnego problemu, stawiam na nim gorace garnki, wyrabiam ciasto, generalnie wszystko robie i nie widac najmniejszego śladu użytkowania.
Dla mnie nie tylko meble kuchenne były ciężkie do wyboru, ale nawet kupno nowych garnków było niesamowicie trudne. Nawet czytałem artykuły na ten temat.. Ostatecznie zamówiłem zestaw w sklepie https://liderhoff.pl/ i nie żałuję.
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości
Nie możesz tworzyć nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz dodawać załączników