Forum-Szkolenia

Wszystko o szkoleniach, wypowiedzi trenerów, opinie
Forum-Szkolenia Szkolenia biznesowe Szkolenia biznesowe dzień otwarty AVENHANSEN
Dzisiaj jest 11 lis 2025, 14:02

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 240 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 20, 21, 22, 23, 24
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Budowa
PostZamieszczono: 16 wrz 2025, 22:17 
Aktywny

Budowa domu to nie tylko wybór odpowiednich materiałów, ale także dbałość o każdy szczegół, w tym odpowiednie działanie systemów hydraulicznych. Z tego powodu zastanawiam się, jak radzić sobie w przypadku awarii pomp hydraulicznych. Znalazłem usługę Naprawy pomp hydraulicznych i chciałbym dowiedzieć się, czy regeneracja pomp jest opłacalna, czy lepiej od razu zainwestować w nowe urządzenie. Ktoś z Was miał z tym do czynienia?

Na górę Dodaj na Facebook

PostZamieszczono: 19 wrz 2025, 08:17 
Starszy Ekspert

Trafiłam na https://www.godelbeton.pl/ i pomyślałam, że prefabrykaty betonowe to niezła alternatywa dla tradycyjnego budowania. U was ktoś stawiał coś z takich elementów?

PostZamieszczono: 22 wrz 2025, 09:29 
Starszy Ekspert

Od wielu lat prowadzę własną firmę i wiem jak ważna jest współpraca ze specjalistami w danej branży. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta armatury przemysłowej, to osobiście polecam Wam sprawdzić stronę https://www.dsmtech.pl/produkty/walcowanie-blach , gdzie znajdziecie ofertę firmy DSM Tech.

PostZamieszczono: 30 wrz 2025, 09:28 
Starszy Ekspert

Super, ze poruszacie tu też temat dobrych wykonawców. Z tego co wiem to budową domów jednorodzinnych zajmuje się też Espiro Investment. Przyznam szczerze, że kusi mnie ich oferta bo działają kompleksowo. Nie tylko od A do Z realizują projekty ( gotowe i indywidualne) ale tez pomagają przy załatwianiu formalności ( to moja największa zmora). Są nawet w stanie zająć się wykończeniem wnętrza pod klucz.

PostZamieszczono: 03 paź 2025, 18:30 
Starszy Ekspert

Szukam dostawcy, który ma najwyższą jakość betonu i dostarcza certyfikaty na każdą partię. Czy beton iłowa od TOPBETON jest w stanie zagwarantować mi beton C30/37 z pełną dokumentacją na wylanie stropu?

PostZamieszczono: 05 paź 2025, 16:26 
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Zastanawiam się nad wybudowaniem nowego osiedla, które będzie bardzo ładne architektonicznie.

PostZamieszczono: 05 paź 2025, 20:06 
Starszy Ekspert

Podczas realizacji projektów budowlanych współfinansowanych z UE trzeba pamiętać o wymaganiach dotyczących oznakowania. Odpowiednia tablica informacyjna to obowiązek, więc dobrze jest zajrzeć na stronę, gdzie znajdziesz dostępne wymiary i materiały takich tablic, a także opcję montażu: https://fantasiadesign.pl/tablice-unijne/.

PostZamieszczono: 05 paź 2025, 23:47 
Starszy Ekspert

Budowa magazynów i hal produkcyjnych jest dziś znacznie łatwiejsza dzięki systemowym blokom betonowym. Producent http://adz-system.pl/ oferuje elementy, które charakteryzują się prostym montażem, niewielkimi wymaganiami podłoża oraz dużą wytrzymałością. Bloki można układać jak klocki, co pozwala na szybkie wznoszenie trwałych ścian bez użycia spoin.

PostZamieszczono: 07 paź 2025, 10:12 
Starszy Ekspert
Awatar użytkownika

Mam pompę Pedrollo do studni głębinowej. Zero problemów z ciśnieniem i praktycznie bezobsługowa.

PostZamieszczono: 26 paź 2025, 11:30 
Starszy Ekspert

Jeśli zależy Wam na dużych przeszkleniach, ale boicie się strat ciepła i przegrzewania, to przejrzyjcie nowocześniejsze propozycje na https://www.archon.pl/projekty-domow. W opisach widać ukierunkowanie przeszkleń i sensowne zacienienia, więc można złapać balans między światłem a komfortem termicznym.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 240 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 20, 21, 22, 23, 24

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]