Forum-Szkolenia

Wszystko o szkoleniach, wypowiedzi trenerów, opinie
Forum-Szkolenia Szkolenia biznesowe Szkolenia biznesowe dzień otwarty AVENHANSEN
Dzisiaj jest 08 lis 2025, 00:17

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 107 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Niezawodne kosmetyki
PostZamieszczono: 27 sty 2025, 12:39 
Nowicjusz

Jak tylko mam okazję to korzystam z takich leków robionych na świeżo w aptece. Dużo lepiej na mnie działają a kosztują grosze. Warto udać się z receptą do DOZ, szybko realizują zamówienia i mają najlepsze ceny.

Na górę Dodaj na Facebook

PostZamieszczono: 17 lut 2025, 08:57 
Starszy Ekspert

Zawsze masz przy sobie ulubiony błyszczyk, a znajome pytają, co to za perfumy? Może czas, żeby na tym zarabiać!dołącz do avon i możesz zostać konsultantką i mieć dostęp do najlepszych kosmetyków, testować nowości i jeszcze dostawać prowizję za polecanie hitów Avonu. To idealna opcja dla każdej kosmetykomaniaczki!

PostZamieszczono: 27 lut 2025, 16:22 
Starszy Ekspert

Jeżeli szukacie sprawdzonego salonu kosmetologii estetycznej w Warszawie, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę LE CHARME - stylizacja rzęs . Warto korzystać z usług specjalistów, zwłaszcza w przypadku spraw związanych ze zdrowiem i ciałem.

PostZamieszczono: 18 mar 2025, 18:54 
Starszy Ekspert

Możemy stosować niezawodne kosmetyki, ale raz na jakiś czas warto wybrać się do gabinetu kosmetologa, aby np. dobrze oczyścić skórę peelingami chemicznymi. Lepiej takie zabiegi wykonywać pod okiem eksperta, który też wszystko dobierze konkretnie do naszej skóry. Fajną ofertę takich peelingów mają na stronie https://ecoclinic.pl/oferta/kosmetologi ... chemiczne/ .

PostZamieszczono: 20 mar 2025, 16:24 
Starszy Ekspert
Awatar użytkownika

Można też wybrać bardzo ładne perfumy jak xerjoff . Z tego co widziałam to sporo osób je sobie zachwalało, perfumy ładnie pachną, a do tego są bardzo wydajne

PostZamieszczono: 15 kwie 2025, 16:26 
Ekspert

Polecam także rzucić okiem na kosmetyki od polskiej firmy Dabi'a. Są to produkty przeznaczone dla kobiet po czterdziestce. W ich ofercie można znaleźć takie propozycje jak na przykład tonik do twarzy: https://dabia.eu/produkt/age-delay-hydr ... k-mgielka/ . Poczytajcie także o ich autorskich programach Inner Outer Care.

PostZamieszczono: 15 kwie 2025, 23:40 
Zainteresowany

Słyszałam, ze olej z kocanki działa rozkurczowo, przeciwzapalnie i regenerująco. Czy ktoś z was używał tego olejku m.in w walce ze stanami zapalnymi kręgosłupa? Mam rwę kulszową i słyszałam, ze środki rozkurczowe i przeciwzapalne działają naprawdę świetnie.

PostZamieszczono: 17 kwie 2025, 13:53 
Starszy Ekspert

W artykule: https://www.fit.pl/uroda/probki-perfum- ... wy-podpis/ znalazłam fajną wskazówkę, żeby zapach testować w różnych warunkach – inaczej pachnie rano, inaczej po kilku godzinach. Tego nie sprawdzisz w drogerii.

PostZamieszczono: 23 kwie 2025, 17:26 
Starszy Ekspert
Awatar użytkownika

Bardzo spodobały mi się perfumy barba . Ogólnie są one bardzo wydajne, zapach jest niezwykle elegancki, a do tego pachnie przed długi czas

PostZamieszczono: 24 kwie 2025, 04:28 
Zainteresowany

Używam tuszu do rzęs Eveline, który naprawdę robi robotę. dodaje objętości, wydłuża rzęsy i sprawia, że spojrzenie wygląda na bardziej otwarte i wyraziste. konsystencja jest idealna, nie skleja rzęs i łatwo się aplikuje. świetny na co dzień, a efekt jest naprawdę widoczny. jeśli szukacie dobrego tuszu, który podkreśli rzęsy, to ten od Eveline jest wart wypróbowania. więcej info tutaj: https://eveline.pl/products/tusz-do-rze ... ydluzajacy

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 107 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]