Forum-Szkolenia

Wszystko o szkoleniach, wypowiedzi trenerów, opinie
Forum-Szkolenia Szkolenia biznesowe Szkolenia biznesowe dzień otwarty AVENHANSEN
Dzisiaj jest 11 wrz 2026, 22:23

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Niezawodne kosmetyki
PostZamieszczono: 17 lip 2025, 13:11 
Starszy Ekspert

Aluminium w opakowaniach? Świetna opcja, jak chcesz mieć coś bardziej eco i trwałego. Na stronie https://meping.pl/pl/169-butelki-aluminiowe znajdziesz butelki o eleganckim wykończeniu, które nadają się i do kosmetyków, i do naturalnych olejków. Są lekkie, szczelne i można je fajnie brandować. Do tego wyglądają dużo lepiej niż klasyczne PET-y – od razu widać, że produkt jest z wyższej półki.

Na górę Dodaj na Facebook

PostZamieszczono: 21 lip 2025, 16:23 
Starszy Ekspert

Jeżeli szukacie sprawdzonego salonu kosmetologii estetycznej w Warszawie, to osobiście polecam Wam sprawdzić stronę https://lecharme.beauty/ , gdzie znajdziecie ofertę salonu LE CHARME. To przestrzeń, w której naprawdę możesz się zrelaksować i zadbać o siebie na najwyższym poziomie.

PostZamieszczono: 25 lip 2025, 08:29 
Starszy Ekspert

jednym z takich niezawodnych kosmetyków jest dla mnie na pewno to nawilżające serum Lab Forula z Eveline. Idealne do skóry suchej, wrazliwej i szorstkiej. Nawilza, wygładza, zmiękcza a przy okazji regeneruje.

Obrazek

PostZamieszczono: 25 lip 2025, 09:56 
Początkujący

uwielbiam kosmetyki z serii PRIVATE Spa Bielenda. te kosmetyki to prawdziwa uczta dla ciała i zmysłów!zachwyciły mnie nie tylko pięknym, relaksującym zapachem, ale też wyjątkową konsystencją i skutecznością. Produkty doskonale nawilżają, wygładzają i odżywiają skórę, pozostawiając ją miękką, elastyczną i pachnącą jak po wizycie w ekskluzywnym spa.

PostZamieszczono: 25 lip 2025, 13:13 
Przechodzień

co się u was sprawdza?

PostZamieszczono: 31 lip 2025, 11:14 
Nowicjusz

gdaczyk pisze:
Widziałam, że botoks jest dostępny na receptę w DOZie, można zamówić go online i odebrać w aptece stacjonarnej. Ceny są atrakcyjne, a dostępność naprawdę duża.

DOZ sprawdza się za każdym razem. Botoks zamawiam online, a potem odbieram z receptą w aptece.

PostZamieszczono: 01 sie 2025, 11:56 
Starszy Ekspert

Długo wahałam się, czy zamówić nowe kosmetyki, ale opinie o https://tanexpert24.pl/pl mnie przekonały. I słusznie – efekty przeszły moje oczekiwania. To naprawdę skuteczne produkty, które warto mieć w swojej łazience.

PostZamieszczono: 19 sie 2025, 09:58 
Starszy Ekspert

Jeżeli ktoś chce w pełni poczuć klimat orientu, to zdecydowanie powinien rzucić okiem na https://sportwerk.com.pl/perfumy-lattaf ... nej-magii/ . Tam fajnie opisano, jak te zapachy przenoszą do innego świata dzięki przyprawowym i kwiatowym akordom. To takie perfumy, które potrafią zrobić całe wrażenie i zostawić ślad w pamięci. Mega opcja, jak ktoś lubi egzotyczne klimaty.

PostZamieszczono: 19 sie 2025, 12:36 
Starszy Ekspert

Poznaj ekskluzywną markę Dr.Hedison – koreański cosmeceutical, który łączy naukową formułę z widocznymi rezultatami. Jeśli szukasz sprawdzonych kosmetyków premium do pielęgnacji twarzy, znajdziesz je w ofercie Unicornbeauty: https://unicornbeauty.com.pl/hurtownia- ... oreanskich . Współpraca B2B gwarantuje szybkie dostawy oraz wsparcie marketingowe.

PostZamieszczono: 20 sie 2025, 12:36 
Początkujący

jestem bardzo zadowolona z super kosmetyków Private SPA Bielenda. Stosowałam je przed zajsciem w ciaze i w czasie ciazy. sa bardzo dobre, delikatne. maja bardzo dobry sklad. pieknie pachna, po nich moja skora jest bardzo gładka, swieza i nawilzona

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]