Witaj, jeśli chodzi o szkolenia dla urzędników to bardzo popularne stały się teraz: - Sztuka zarządzania czasem - Zarządzanie projektem - proces oceny projektu miękkiego +Profesjonalna obsługa klienta i radzenie sobie z trudnym klientem w urzędzie i Prawo pracy dla administracji publicznej po zmianach od 1.01.2010 Mysle, ze te dwa ostatnie szkolenia sa najpotrzebniejsze.
byłem właśnie na świetnym szkoleniu w Zakopanem, firma AWANS stanęła na wysokści zadania, świetni merytorycznie wykładowcy, bardzo wysoki standard hotelu,pyszne posiłki i miło spędzony czas po zajęciach, nowe znajomości. Dostałem ich wizytówkę, podaję link do strony internetowej ze szkoleniami dla urzędników: www.szkoleniawyjazdowe.pl pozdrawiam wszystkich pracowników urzędów.
Różnie to bywa z tymi szkoleniami. Jak są krókie to są w czasie pracy, a jak są dłuższe to mogą zająć cały dzień. Zdarza się, że mogą trwać kilka dni, wtedy organizowane to jest zazwycaj na weekend. Szkolenia są konieczne, każdy urzędnik musi je mieć.
Zastanawiam się nad pracą w budżetówce. Praca stabilna, szczególnie podczas kryzysu, ale powszechnie uważana za nudna. Czy jest mozliwość rozwoju zawodowego w takiej pracy? Czy są jakieś ciekawe szkolenia?
Wszystko zależy gdzie konkretnie chesz pójść. Szkolenia są, niektóre ciekawe niektóre nie...Jeśli chodzi o rozwój zawodowy to jak najbardziej, po kilku latach na pewno awansujesz wyżej - jeśli będziesz się sprawdzał.
Wprawdzie nie pracuje w urzędzie, ale na ostatnim szkoleniu poznałam bardzo fajne kobietki, które pracują własnie w urzedzie. Wiem, że czesto korzystaja ze szkoleń np. z archiwizacji dokumentów, czy instrukcji kancelaryjnej. Korzystaja z usług różnych firm szkoleniowych, np http://eck-prestige.pl/ .
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum