Temat postu: darmowe szkolenie z komunikacji u Piotra Tymochowicza
Wysłany: Wto Sty 19, 2010 5:29 pm
Nowicjusz
Dołączenie: Pon Sty 18, 2010 1:27 pm Posty: 9
Witam! ostatnio natknęłam się na informacje o darmowym szkoleniu Piotra Tymochowicza które oferuje w ramach promocji podaję linka dla zainteresowanych http://blog.solarisgate.pl/splash/ wystarczy się zarejestrować i znaleźć czas we wtorek 26.01 o 20.30 myślę, że warto bo szkolenie u takiego specjalisty trochę kosztuje..
Temat postu: Re: darmowe szkolenie z komunikacji u Piotra Tymochowicza
Wysłany: Pią Sty 29, 2010 1:24 pm
Nowicjusz
Dołączenie: Pon Sty 18, 2010 9:10 am Posty: 6
Tymochowicz był bardzo modny w latach 90, ale obecnie nie jestem przekonany co do wartości i aktualności jego wiedzy. Dla mnie to trochę taki samozwańczy specjalista. Często się myli, lub zwyczajnie nie ma racji, ale jego wiara w to co mówi i niejednokrotnie wygłaszane kontrowersyjne uwagi podtrzymują zainteresowanie mediów tym człowiekiem. Z ciekawości można iść. Skoro spotkanie jest darmowe, to pewnie opłaty są za kawę, albo będzie starał się wypromować jakąś swoją książkę czy długopisy - a wszystko to będzie można dostać na stoisku przed salą konferencyjną
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum