Myślę, że rozdawanie próbek towaru lub róznych gadżetów to też dobry pomysł. Ludzie lubią dostawać prezenty, któe są darmowe. A jesli na nich będzie adres i tel. firmy to można liczyć, że któryś z kolei klient do nas zadzwoni.
Myślę, że najwięcej zysku przynosi reklama, na nią można przeznaczyć najwięcej pieniędzy. Dodatkowo jakieś promocje, gratisy, wizytówki. Bardzo fajnym pomysłem jest darmowy poradnik, specjaliści będą odpowiadać na różne pytania klientów związanych z targami.
tak jest, reklama i jeszcze raz reklama!!! Dobrze rozreklamowane miejsce przynosi najlepsze efekty. A na tych targach niech będą za darmo próbki produktów i różne gratisy - jestem pewna, że to przyciągnie ludzi. Może być również dobre jedzenie:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum