Forum-Szkolenia

Wszystko o szkoleniach, wypowiedzi trenerów, opinie
Forum-Szkolenia Szkolenia biznesowe Szkolenia biznesowe dzień otwarty AVENHANSEN
Dzisiaj jest 19 maja 2026, 15:38

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Budowa domu Kraków
PostZamieszczono: 18 cze 2025, 17:45 
Starszy Ekspert

a kojarzycie może firmę https://www.auris.pl/, która buduje domy do stanu deweloperskiego a nawet pod klucz ? Nie ukrywam, że szukamy ciekawej oferty, projekt już wybrany, działka też juz jest. Czy ktoś miał już okazję z nimi współpracować ?

Na górę Dodaj na Facebook

PostZamieszczono: 18 lip 2025, 12:18 
Starszy Ekspert

Skoro już mowa o dobrych wykonawcach, to czy ktoś z Was kojarzy Espiro Investment ? Ich oferta mnie zainteresowała przede wszystkim dlatego, ze działają kompleksowo. Realizują projekty, koordynują wszystkie prace ( to zadanie kierownika budowy) a do tego pomagają z formalnościami - brzmi ekstra! a dodatkowo sa w stanie w peni taki dom zaarażnować, dobrac meble i dodatki.

PostZamieszczono: 23 lip 2025, 15:02 
Przechodzień

Ciekawy temat bardzo, jednak ja się na tym nie znam i myślę że dobrym pomysłem będzie zwrócić się do profesjonalistów.

PostZamieszczono: 23 lip 2025, 19:48 
Starszy Ekspert

Rozważam budowę domu według projektu Zosia 3 od MG Projekt i szukam opinii od osób, które już go realizowały. Projekt wygląda na funkcjonalny i bardzo przytulny, co dla mnie ma duże znaczenie. Zależy mi jednak na sprawdzonych informacjach – jak wypada w praktyce, czy coś warto zmienić na etapie adaptacji? Jeśli ktoś ma doświadczenia z tym konkretnym projektem, będę wdzięczna za każdą wskazówkę. Firma MG Projekt Pracownia Architektoniczna ma siedzibę w Warszawie, ul. Uczniowska 13, 03-112, tel. 48 690 205 205‬, mail: mgprojekt@mgprojekt.com.pl.

PostZamieszczono: 24 lip 2025, 12:30 
Starszy Ekspert

Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli myślicie nad budową domu jednorodzinnego lub zakupem mieszkania w Poznania lub okolicach, to polecam Wam sprawdzić strone, gdzie znajdziecie ofertę profesjonalnej firmy BUDOCOMPLEX - budowa domów Poznań .

PostZamieszczono: 28 lip 2025, 14:40 
Starszy Ekspert

Sama się nad tym głowiłam – czy lepiej wchodzić w projekt z garażem w bryle, czy osobno. Na https://www.archon.pl/projekty-domow można porównać takie rozwiązania w praktyce. Każde ma swoje plusy, tylko trudno wybrać. Jak to wyglądało u was?

PostZamieszczono: 29 lip 2025, 20:34 
Przechodzień

Ciekawy temat bardzo, jednak ja się na tym nie znam i myślę że dobrym pomysłem będzie zwrócić się do profesjonalistów.

_________
pizzeria w szczecinie

PostZamieszczono: 01 sie 2025, 11:19 
Starszy Ekspert

Modernizacja budynków, zarówno nowych jak i remontowanych, coraz częściej obejmuje montaż wind oraz platform dla osób niepełnosprawnych. Takie rozwiązania znacząco poprawiają dostępność przestrzeni. Na https://www.plawia.pl/ można znaleźć wiele informacji o różnych typach platform i wind, które są dostosowane do różnych potrzeb i lokalizacji. Ważne, by każdy miał równe szanse na dostęp do wszystkich pięter budynku.

PostZamieszczono: 05 sie 2025, 13:40 
Starszy Ekspert

Zarówno w budynkach mieszkalnych, jak i w obiektach przemysłowych montuje się włazy rewizyjne, które pozwalają na łatwy dostęp do ukrytych systemów technicznych. Oferta dostępna na stronie https://www.wlazy.com.pl/ obejmuje wiele rodzajów włazów i pokryw, które różnią się materiałem wykonania i przeznaczeniem.

PostZamieszczono: 07 sie 2025, 18:11 
Starszy Ekspert

W moim przypadku skorzystałem z oferty polecanej mi firmy Prime Garage - https://primegarage.com.pl/lokalizacje/ ... ny-poznan/ , która wykonała dla mnie nowy garaż blaszany z podwójną brama. Wybrałem ich głównie ze względu na dobre opinie i jasne warunki. Po realizacji wiem, że to był dobry wybór, garaż wygląda super, konstrukcja solidna, a kontakt z firmą, bez zarzutu.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]