Forum-Szkolenia

Wszystko o szkoleniach, wypowiedzi trenerów, opinie
Forum-Szkolenia Szkolenia biznesowe Szkolenia biznesowe dzień otwarty AVENHANSEN
Dzisiaj jest 16 mar 2026, 20:09

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Budowa domu Kraków
PostZamieszczono: 26 wrz 2024, 05:45 
Starszy Ekspert

Pewnie bardzo dużo osób wejdzie na stronę budowa domu od podstaw Kraków . Sam wszedłem i bardzo dużo się dowiedziałem.

Na górę Dodaj na Facebook

Tytuł: Re: Budowa domu Kraków
PostZamieszczono: 25 paź 2024, 14:54 
Starszy Ekspert

Wybór odpowiednich materiałów budowlanych jest kluczowy dla sukcesu każdego projektu. Artykuły na https://sprawnafirma.com.pl pomagają w porównaniu różnych materiałów i ich zastosowań w budownictwie. Wiedza na temat dostępnych opcji może znacząco wpłynąć na jakość i trwałość realizowanej inwestycji.

PostZamieszczono: 28 paź 2024, 09:59 
Starszy Ekspert

Betonowe zbiorniki są dostępne w różnych rozmiarach, co pozwala na dopasowanie ich do indywidualnych potrzeb. Można je wykorzystać w małych i dużych ogrodach. A czasami taki betonowy zbiornik na deszczówkę śląsk to must have przy projekcie domu

PostZamieszczono: 04 lis 2024, 12:22 
Starszy Ekspert

Wiecie przy budowie domu, też wszystko trzeba sobie przemyśleć, aby potem nie żałować. Dzisiaj wszystko kręci się wokół
technologii ekologicznych, dlatego warto przy okazji sprawdzić sobie program mój prąd 6.0. W ten sposób dowiecie się na jakie dofinansowania możecie liczyć, jak chodzi o zieloną energię, czy ekologiczny system grzewczy.

PostZamieszczono: 11 lis 2024, 12:31 
Starszy Ekspert

Ja natomiast polecam domy szkieletowe małopolska, które pozwalają na uzyskanie dużej wydajności energetycznej. Wygląd domu również można dopasować do własnych preferencji, co pozwala na dużą elastyczność.

PostZamieszczono: 12 lis 2024, 19:11 
Starszy Ekspert

W kwestii najróżniejszych formalności w trakcie budowy domu z pewnością pomoże Wam rzeczoznawca budowlany Kraków . Koniecznie zapoznajcie się bliżej z jego ofertą. Taki fachowiec może wystawić dla Was na przykład analizy i ekspertyzy budowlane.

PostZamieszczono: 28 lis 2024, 20:41 
Starszy Ekspert

Od siebie mogę wam polecić projekty od firmy Archon - https://www.archon.pl/projekty-domow Znajdziecie tam nowoczesne projekty wykonane z dbałością o każdy szczegół. Jestem pewna, że spełnią wasze oczekiwania.

PostZamieszczono: 03 gru 2024, 10:56 
Starszy Ekspert

Interesują mnie domy pasywne, które będą dodatkowym rozwiązaniem dla nas w kontekście ewentualnego wynajmu. Wydaje mi się, że za nie możemy prosić dodatkowy czynsz, a to przede wszystkim ważny obszar dla nas. Dodatkowo sprawdzamy też możliwości tych projektów. Mam wrażenie, że to jest przede wszystkim wygoda połączona z ekonomicznością, zgodzicie się? 10

PostZamieszczono: 10 sty 2025, 20:00 
Przechodzień

Ciekawy temat bardzo, jednak ja się na tym nie znam i myślę że dobrym pomysłem będzie zwrócić się do profesjonalistów.

_________
https://sklep.nordkraft.pl/gazniki-do-kos-spalinowych

PostZamieszczono: 27 sty 2025, 10:21 
Starszy Ekspert

ja szukam dobrego wyknawcy, który działa na terenie województwa mazowieckiego. Co powiecie na temat firmy Espiro Investment ? Czytałam, ze realizują też projekty indywdualne. Czy ktoś z Was miał już okazje z nimi wspolpracować ?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]