Temat postu: Nie wierzyłem, ale impreza przy Tym to lipa
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 12:11 pm
Przechodzień
Dołączenie: Czw Lut 18, 2010 12:04 pm Posty: 1
Pare tygodni temu moja mama zapytała się mnie czy pojade z nią na szkolenie jakiegoś kolesia, który mówi o tym że zawsze możesz zrobić wszystko i że pozytywne myślenie zmieni twoje życie. Spojrzałem na nią, wybuchłem śmiechem i wyśmiałem jej pomysł. Totalne bzdury!
Facet ma mi mówić jak mam żyć? Przecież ja bardzo dobrze wiem co jest dla mnie najlepsze. Powiedziała że bardzo chce zebym jechał i jak nie pojade to miejsce przepadnie i straci kupe kasy. Więc żeby dała mi spokój zrezygnowałem z imprezy.. i pojechałem. Sama myśl o słuchaniu typa przez pare godzin powodowała u mnie odruch sami wiecie jaki. Dojechaliśmy, zająłem miejsce i szkolenie sie zaczęło.. Wyszedł jakiś koleś i zaczął opowiadać bajki typowe dla takich szkoleń. Myślałem że pękne ze śmiechu, ale cała reszta ludzi, z 80 osób słuchała go.
Do pierwszej przerwy miałem to kompletnie gdzieś dopóki nie zacząłem się zastanawiać skąd 80 ludzi wzięło się na takim szkoleniu i kim są Ci ludzie. Okazało się że są to niesamowici, utalentowani i bogaci ludzie. Powiedziali mi że to dzięki takim ludziom jak ten facet doszli do takiego życia jak mają. Więc po przerwie wszedłem z zupełnie innym nastawieniem, zaciekawiony jak to jest, chciałem go poznać. Całą reszte szkolenia przesiedziałem notując każde słowo. Okazało się że kiedy podszedłem do sprawy inaczej wszystko się zmeniło.
Było genialnie. Po powrocie do domu musiałem mamie przyznać rację i powiedzieć że było *********, bo jeszcze nigdy tyle się nie nauczyłem w jeden dzień i tak dobrze nie bawiłem. Zachęcam was żebyście podeszli do takich rzeczy inaczej i sprawdzili takie wydarzenia na stronie www.MentalWay.pl. Pozdrawiam Maciek
Temat postu: Re: Nie wierzyłem, ale impreza przy Tym to lipa
Wysłany: Nie Lut 28, 2010 10:05 am
Stały bywalec
Dołączenie: Czw Lut 11, 2010 4:06 pm Posty: 28
Wow brzmi zachęcająco i to bardzo...chciałbym poznać sekret tego pozytywnego myślenie i co zrobić aby osiągnać sukces:) Czy to szkolenie było płatne? Jak tak, to ile kosztuje? W jakim miejscu było to szkolenie? Z niecierpliwością czekam na informacje.
Temat postu: Re: Nie wierzyłem, ale impreza przy Tym to lipa
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 7:01 am
Zainteresowany
Dołączenie: Czw Kwi 09, 2009 12:21 pm Posty: 37
macieek66@interia.pl napisał(a):
Pare tygodni temu moja mama zapytała się mnie czy pojade z nią na szkolenie jakiegoś kolesia, który mówi o tym że zawsze możesz zrobić wszystko i że pozytywne myślenie zmieni twoje życie. Spojrzałem na nią, wybuchłem śmiechem i wyśmiałem jej pomysł. Totalne bzdury!
Facet ma mi mówić jak mam żyć? Przecież ja bardzo dobrze wiem co jest dla mnie najlepsze. Powiedziała że bardzo chce zebym jechał i jak nie pojade to miejsce przepadnie i straci kupe kasy. Więc żeby dała mi spokój zrezygnowałem z imprezy.. i pojechałem. Sama myśl o słuchaniu typa przez pare godzin powodowała u mnie odruch sami wiecie jaki. Dojechaliśmy, zająłem miejsce i szkolenie sie zaczęło.. Wyszedł jakiś koleś i zaczął opowiadać bajki typowe dla takich szkoleń. Myślałem że pękne ze śmiechu, ale cała reszta ludzi, z 80 osób słuchała go.
Do pierwszej przerwy miałem to kompletnie gdzieś dopóki nie zacząłem się zastanawiać skąd 80 ludzi wzięło się na takim szkoleniu i kim są Ci ludzie. Okazało się że są to niesamowici, utalentowani i bogaci ludzie. Powiedziali mi że to dzięki takim ludziom jak ten facet doszli do takiego życia jak mają. Więc po przerwie wszedłem z zupełnie innym nastawieniem, zaciekawiony jak to jest, chciałem go poznać. Całą reszte szkolenia przesiedziałem notując każde słowo. Okazało się że kiedy podszedłem do sprawy inaczej wszystko się zmeniło.
Było genialnie. Po powrocie do domu musiałem mamie przyznać rację i powiedzieć że było *********, bo jeszcze nigdy tyle się nie nauczyłem w jeden dzień i tak dobrze nie bawiłem. Zachęcam was żebyście podeszli do takich rzeczy inaczej i sprawdzili takie wydarzenia na stronie http://www.MentalWay.pl. Pozdrawiam Maciek
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum