Forum-Szkolenia

Wszystko o szkoleniach, wypowiedzi trenerów, opinie
Forum-Szkolenia Szkolenia biznesowe Szkolenia biznesowe dzień otwarty AVENHANSEN
Dzisiaj jest 17 sie 2026, 07:25

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Kawa, czy herbata?
PostZamieszczono: 31 lip 2026, 03:13 
Starszy Ekspert

Gotowe napoje herbaciane to wygodna opcja dla osób, które lubią smak herbaty, ale nie zawsze mają możliwość przygotowania jej samodzielnie. Produkty takie jak oshee tea mogą sprawdzić się podczas pracy, spaceru czy podróży, kiedy potrzebny jest szybki i łatwy dostęp do napoju. To ciekawa alternatywa dla osób szukających urozmaicenia w codziennym nawodnieniu.

Na górę Dodaj na Facebook

PostZamieszczono: 10 sie 2026, 08:01 
Starszy Ekspert

Zastanawiam się, czy są tu fani espresso, bo ostatnio odkryłam kilka naprawdę fajnych kaw, które świetnie nadają się do ekspresu. Rozmawiałam z przyjaciółką, która też jest kawoszem i mówiła mi, że warto wybierać sezonowe kawy specialty. To mega zmienia smak! A tak w ogóle to trafiłam na stronę LaCava i mają szeroki wybór Kawy pod espresso. Idealne do codziennego picia i naprawdę można poczuć różnicę. Ktoś już próbował tych kaw?

PostZamieszczono: 12 sie 2026, 14:22 
Starszy Ekspert
Awatar użytkownika

Moim zdaniem https://ritualcoffee.pl/ wyróżnia się podejściem do jakości. Ziarna są świeże, a smak bardzo intensywny.

PostZamieszczono: 14 sie 2026, 17:24 
Starszy Ekspert

Możecie sobie sprawdzić stronę, na której znajdziecie oferte sklepu internetowego Naturalna Herbatka z najróżniejszymi herbatami, suszami i akcesoriami do herbaty, w tym np. herbaty malwa . Wielokrotnie korzystałem z oferty tego sklepu i nigdy nie było najmniejszego problemu z zamówieniem.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]