Pewnie szkodzi, ale jednak kim my jesteśmy żeby znać każde prawo, każdy kruczek w kodeksie prawnym? Od tego własnie są adwokaci, radcy prawni czy też notariuszowie. Jakiś czas temu miałem problem z jednym z moich klientów, który migał się od zapłaty. Skontaktowałem się z kancelarią adwokacką Wojas Pawlak i oni szybko pomogli mi odzyskać moje pieniądze. Facet się po prostu wystraszył.
Prawa mogą nauczyć zwykłe firmy prawnicze, które za roboczogodziny powinni przekazać stosowną wiedzę, która wyjdzie pewnie taniej niż kursy. Warto się czegoś dowiedzieć jeśli jesteśmy jakimś prawnym tematem zainteresowani
Moim zdaniem, warto sprawdzić stronę Emilii Kruk, jeśli interesuje Cię prawo pracy i ubezpieczeń społecznych we Włoszech https://www.emiliakruk.com/pl/prawo-pra ... nps-inail/ Znajdziesz tam wiele praktycznych porad i informacji.
Wiadomo, że zawsze warto coś tam się orientować, ale wiadomo jak jest... Człowiek wszystko też nie jest w stanie wiedzieć, dlatego warto poszukać dobrego specjalistę. Warto dlatego przykładowo zapoznać się z kancelarią Kopko, która specjalizuje się w najróżniejszych dziedzinach prawa. Nawet oferuje unieważnienie testamentu .
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość