Temat postu: Re: Prawo upadłościowe i naprawcze - szkolenia.
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 11:53 am
Stały bywalec
Dołączenie: Czw Kwi 08, 2010 11:27 am Posty: 25
Cieżko jest wyszukać takie szkolenie. U mnie w okolicy żadna firma nie organizuje takich szkoleń. Szkoda, o uważam, że warto by skorzystać z takiego szkolenia.
Wysłany: Śro Kwi 28, 2010 6:18 am
Stały bywalec
Dołączenie: Pon Kwi 12, 2010 8:57 pm Posty: 25
Uważam, że jest to bardzo cięzki temat. Zupełnie się na tym nie znam, nigdy nie interesowałam się tym. Jednak teraz w dobie kryzysu warto poczytać na ten temat.
Wysłany: Śro Maj 26, 2010 8:29 pm
Stały bywalec
Dołączenie: Pią Maj 07, 2010 12:35 pm Posty: 25
maj napisał(a):
Może to trochę wpis poza tematem, ale gwóźdź do trumny stoczniom wbiły urzędnicy z UE. Państwo powinno popierać stocznie, jako przemysł strategiczny. Jakoś nie wierzę, że mogłyby działać, wyłącznie na zasadach czysto komercyjnych. A co do prawa upadłościowego, to może nieprzyjemna gałąź wiedzy, bo nie każdy chce myśleć o tym, że jego firma kiedyś upadnie, ale powinno się szkolić specjalistów w tej dziedzinie, aby firmy mające kłopoty mogły gdzie się zwrócić. Jak sądzicie ile takich firm upadło w ostatnim roku podczas kryzysu, a ile dało by się "wyciągnąć"?
Masz sporą rację. Państwo powinno robić wszystko aby zagrożone firmy wyciągnąc z kryzysu. Zastanawiam się ile jest takich osób, które znają się w tej dziedzinie...nigdy o takich osobach w swojej miejscowości nie słyszałem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum