Forum-Szkolenia

Wszystko o szkoleniach, wypowiedzi trenerów, opinie
Forum-Szkolenia Szkolenia biznesowe Szkolenia biznesowe dzień otwarty AVENHANSEN
Dzisiaj jest 11 kwie 2026, 22:21

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Angielski
PostZamieszczono: 16 wrz 2024, 10:29 
Starszy Ekspert

Na naukę angielskiego warto zapisać się do szkoły językowej z dużym doświadczeniem. Ciekawe zajęcia dla dorosłych prowadza nauczyciele z https://ence.pl/kursy-dla-doroslych/ . Kursy dopasowane są do poziomu słuchaczy, zajęcia są ciekawe i urozmaicone, dzięki czemu nauka jest bardzo efektywna.

Na górę Dodaj na Facebook

PostZamieszczono: 08 sty 2025, 13:32 
Starszy Ekspert

Ja powiem wam, że jak macie możliwość, to warto prowadzić konwersacje szkoła językowa online czy warto zapisać się na jakieś wartościowe szkolenia. Angielski jest tak przydatny, że jest to nawet zaskakujące. Ja też teraz planuję zapisać się do szkółki Break the Ice, aby się poduczyć.

PostZamieszczono: 03 mar 2025, 11:02 
Starszy Ekspert

Szkolenia językowe https://glossa.pl/szkolenia-jezykowe/ to opcja dla tych, co chcą realnie używać języka, a nie tylko rozwiązywać testy. Dużo mówienia, naturalne sytuacje i luźna atmosfera, więc łatwiej się oswoić.

PostZamieszczono: 03 mar 2025, 21:05 
Starszy Ekspert

Zastanawiacie się nad nauką angielski ? Ja wybrałam MrRobinson i to była świetna decyzja! Lektorzy są doświadczeni, a zajęcia prowadzone są w taki sposób, że nawet trudniejsze zagadnienia stają się proste. Podoba mi się, że lekcje nie są nudne – jest dużo konwersacji, pracy w grupach i ciekawych ćwiczeń, które sprawiają, że szybciej można przyswoić nowy materiał. Mają zarówno kursy stacjonarne, jak i online, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Zdecydowanie warto spróbować!

PostZamieszczono: 24 wrz 2025, 11:29 
Przechodzień
Awatar użytkownika

Uważam, że z języków warto się szkolić przez cały okres pracy.

PostZamieszczono: 24 paź 2025, 09:01 
Starszy Ekspert

Tak sobie myślę, że przy dzieciach angielski wchodzi najlepiej, gdy metoda jest dopasowana do wieku i jest dużo ruchu oraz powtórek. Na tej stronie macie metody od maluchów po starsze grupy, zobaczcie sobie tutaj: https://edubears.pl/ — wszystko zebrane w jednym miejscu, łącznie z wsparciem dla szkół.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]