I co, zaczął stosować? Jestem aż ciekawa. Ja obecnie też szukam nawozów, ale do ogrodu. Dowiedziałam się że w sklepie https://nawozykava.pl/ można kupić nawóz organiczny z czystych łusek kawy i na pewno go wypróbuję.
Bardzo ciekawa oferta, chętnie dowiem się coś więcej w tym temacie.
________________ Naprawa automatyki przemysłowej Nazwa firmy: ET Regeneracje Ulica: ul. Handlowa Nr lokalu: 7 Kod pocztowy: 81-061 Miasto: Gdynia NIP: 9581710126 REGON: 368819873 Adres e-mail: biuro@parts-et.com Telefon kontaktowy: 669781035
Dbanie o rośliny to także stosowanie odpowiednich nawozów, kluczowy jest nie tylko zastosowany składnik ale i czas podania nawozu i dawki. Dobry producent nawozów zawsze dokładnie opisze jak konkretny produkt trzeba stosować aby pomagać roślinie we wzroście a na pewno nie doprowadzać do jej zniszczenia. Nawozy stosowane w nadmiarze niestety powodują więcej szkód jak pożytku.
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość