Kiedy bardzo stresuję się w pracy to wychodzę na chwilke do toalety i spryskuj się wodą - to mni orzeżwia i patrze na wszystko trochę inaczej. Czasami robię sobie przerwę w pracy i wtedy np. przez 10 min buszuję na interecie na ciekawych stronakach. A w domu pomaga mi kąpiel lub dobra książka..spotkanie z przyjaciółkami też działa cuda.
Ostatnio odkryłem ciekawy sposób na radzenie sobie ze stresem. Sklejam samoloty Taaak, jest to dość ciekawe zajęcie. Niektórych na pewno może jeszcze bardziej zdenerwować, mnie odwrotnie - uspokaja i wycisza. Spróbujcie.
Ostatnio odkryłem ciekawy sposób na radzenie sobie ze stresem. Sklejam samoloty Taaak, jest to dość ciekawe zajęcie. Niektórych na pewno może jeszcze bardziej zdenerwować, mnie odwrotnie - uspokaja i wycisza. Spróbujcie.
Hmm mnie to twoje zajęcie chyba bardziej by rozłościło i denerowało, nie mam cierpliwości do sładania modeli Dla mnie najlepsze na stresa jest sen.Zasypiam i zapominam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum