Forum-Szkolenia

Wszystko o szkoleniach, wypowiedzi trenerów, opinie
Forum-Szkolenia Szkolenia biznesowe Szkolenia biznesowe dzień otwarty AVENHANSEN
Dzisiaj jest 28 kwie 2024, 10:35

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]



Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Szkolenie Pełnomocnik i Auditor Wewnętrzny Systemu HACCP
PostZamieszczono: 30 cze 2015, 08:10 
Offline
Starszy Ekspert
 Wyświetl profil

Rejestracja: 14 lis 2014, 13:38
Posty: 106
Profil uczestnika:

Nasze szkolenie skierowane jest dla pracowników firm poszczególnych branż:
- dla piekarni, cukierni, kawiarni,
- dla firm zajmujących się żywieniem zbiorowym,
- dla przedsiębiorstw obracających żywnością,
- dla hurtowni spożywczych, sklepów, kiosków,
- dla placówek gastronomicznych, restauracji, barów sushi,
- dla hurtowni owoców i warzyw,

Tematyka szkolenia:

- Wymagania prawne w Polsce i UE w zakresie bezpieczeństwa i higieny żywności.
- Wprowadzenie i podstawowe informacje dotyczące systemu HACCP
- Wymagania Dobrych Praktyk Produkcyjnych oraz Dobrych Praktyk Higienicznych z uwzględnieniem -Standardów BRC/IFS.
- Metodyka wdrażania systemu HACCP.
- 7 zasad wdrażania systemu HACCP wg. Codex Alimentarius.
- 12 etapów wdrażania systemu HACCP.
- Problemy przy wdrażaniu systemu HACCP.
- Wymagania normy ISO 22000 w kontekście spełnienia zasad systemu HACCP.
- Zakres obowiązków, uprawnień i odpowiedzialność Pełnomocnika ds. HACCP.
- Projektowanie przykładowej dokumentacji wg. 12 etapów wdrażania systemu.
- Terminologia, rodzaje, cele auditu; obowiązki stron auditu.
- Wymagania stawiane auditorom, kompetencje, kodeks auditora.
- Terminologia, rodzaje, cele auditu; obowiązki stron auditu.

Atuty szkolenia:

- Kadra trenerska. Nasi trenerzy obejmują stanowiska pełnomocników haccp w przedsiębiorstwach z różnych branż, sami odpowiadają za opracowanie i nadzorowanie dokumentacji haccp, dlatego mogą oni przekazywać cenne wskazówki poparte wieloletnią praktyką.
- Szkolenie ma charakter teoretyczno – praktyczny, przedstawia zagadnienia związane zarówno z tematyką systemu haccp, zgodnego z Codex Alimentarius, wymagania normy ISO 22000 w kontekście spełnienia zasad systemu HACCP, a także zagadnienia dotyczące wymagań Dobrych Praktyk Produkcyjnych oraz Dobrych Praktyk Higienicznych z uwzględnieniem -Standardów BRC/IFS . Przedstawia podejście teoretyczne do wymienionych zagadnień poparte praktycznymi ćwiczeniami.


Termin szkolenia: 12-13 sierpnia 2015 r.
Miejsce szkolenia: Kraków, ul. Kalwaryjska 69, 30-504 Kraków
Cena szkolenia: 810 zł netto = 996,30 zł brutto
Czas trwania: 2 dni (14 h)
Podana cena zawiera: certyfikat wydany przez jednostkę certyfikującą, potwierdzający ukończenie szkolenia, materiały szkoleniowe w wersji elektronicznej i papierowej oraz poczęstunek. Podana cena szkolenia nie zawiera noclegu, kosztów dojazdu oraz obiadu.

W przypadku finansowania szkolenia ze środków publicznych, po przedłożeniu oświadczenia, występuje zwolnienie z podatku VAT.
Assurance Service For Management Systems Sp. z o.o.
ul. Kalwaryjska 69, 30-504 Kraków
tel./fax. 12 296 52 86
biuro@asms.com.pl
www.asms.com.pl
NIP: 679-30-77-962 Numer KRS: 0000403114
Sąd Rejonowy dla Krakowa-Śródmieścia w Krakowie, XI Wydział Gospodarczy KRS
Konto bankowe: Bank Pekao S.A. 51 1240 1574 1111 0010 4353 5636
Wysokość Kapitału 20 000 PLN


Na górę Dodaj na Facebook
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  

Polecane linki: Kręgle Warszawa
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB3 Group  
Design By Poker Bandits