Forum-Szkolenia

Wszystko o szkoleniach, wypowiedzi trenerów, opinie
Forum-Szkolenia Szkolenia biznesowe Szkolenia biznesowe dzień otwarty AVENHANSEN
Dzisiaj jest 11 kwie 2026, 22:47

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Remont
PostZamieszczono: 24 lut 2026, 07:46 
Starszy Ekspert

Ostatnio biorę pod uwagę panele bambusowe do salonu. Zależy mi na naturalnym wyglądzie i trwałej podłodze, dlatego czytam o parametrach technicznych i sposobie montażu. Widziałam, że Parkiety Bambusowe ma różne warianty kolorystyczne, więc planuję porównać wykończenia i twardość. Ciekawi mnie, jak takie panele sprawdzają się przy ogrzewaniu podłogowym.

Na górę Dodaj na Facebook

PostZamieszczono: 26 lut 2026, 13:32 
Starszy Ekspert

Niebawem też planuje zrobić samodzielnie niewielki remont w mieszkaniu :) chcę na pewno odświeżyć nieco drewniane meble w pokoju dzieci. I teraz zastanawiam się jaka będzie najlepsza farba do drewna nieszkodliwa dla dzieci, macie jakieś swoje ulubione produkty? Bo z tego co wiem to marka Altax ma takie w swojej ofercie.

PostZamieszczono: 01 mar 2026, 08:58 
Ekspert

Jeśli chodzi o panele bambusowe, to rzeczywiście mają ciekawą ofertę. Warto zwrócić uwagę na różne parametry, zwłaszcza twardość, bo to wpływa na trwałość. Co do ogrzewania podłogowego, to niektóre panele bambusowe są przystosowane do tego, ale zawsze warto dopytać sprzedawcę o konkretne modele. A co do farb do drewna, to faktycznie Altax ma kilka opcji, które są bezpieczne dla dzieci. Natknąłem się też na stronę, gdzie piszą o transporcie samochodów, co może być interesujące, jeśli planujesz zmiany w wyposażeniu mieszkania https://autolawety-24.pl/

PostZamieszczono: 18 mar 2026, 14:18 
Starszy Ekspert
Awatar użytkownika

Ostatnio coraz bardziej przekonuje mnie klasyczne rozwiązanie jak deska parkiet. Wygląda elegancko i ponadczasowo, ale nie wiem, czy sprawdzi się przy intensywnym użytkowaniu.

PostZamieszczono: 25 mar 2026, 03:41 
Starszy Ekspert

Skoro już mowa o remontach, to warto wspomnieć o znaczeniu odpowiedniego oświetlenia. Lampy wiszące to nie tylko źródło światła, ale również element dekoracyjny, który może podkreślić styl wnętrza. Na rynku dostępnych jest mnóstwo opcji - od nowoczesnych lamp LED po klasyczne żyrandole. Przykładową ofertę można znaleźć tutaj: https://www.perfektmarket.com.pl/lampy-wiszace-zyrandole. Wybór naprawdę imponujący!

PostZamieszczono: 01 kwie 2026, 03:42 
Starszy Ekspert

Biała akrylowa farba to uniwersalne rozwiązanie, które pozwala estetycznie wykończyć detale wnętrza, takie jak listwy czy sztukateria, wprowadzając do pomieszczenia świeży i czysty charakter. Produkt o takim wykończeniu znajdziesz pod adresem https://parkiet.pl/pl/products/bialy-ak ... braven-293 - doskonały wybór do wnętrz w każdym stylu.

PostZamieszczono: 01 kwie 2026, 11:36 
Starszy Ekspert

Narzędzia na pewno przydadzą sie podczas każdej budowy czy remontu. Ja się zastanawiam gdzie w dobrej cenie dostanę w sieci porządne tarcze diamentowe. Kojarzycie sklep InCorpore? Widziałem, ze u nich ten wybór jest spory.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]