Forum-Szkolenia

Wszystko o szkoleniach, wypowiedzi trenerów, opinie
Szkolenia biznesowe Szkolenia biznesowe Szkolenia biznesowe
Obecny czas: Pią Lip 30, 2010 4:05 am

Wszystkie czasy w strefie UTC

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 20 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Szkolenia doradztwo finansowe
PostWysłany: Wto Lis 10, 2009 2:14 pm 
Przechodzień

Dołączenie: Wto Lis 10, 2009 8:30 am
Na pewno wielkim atutem u przyszłego pracodawcy będzie certyfikat ukończenia szkolenia: http://accadia.pl/szkolenia.php

PostWysłany: Wto Lis 10, 2009 5:52 pm 
Trener
Trener
 WWW  Profil

Dołączenie: Pon Kwi 20, 2009 10:23 am
Miejscowość: Kraków
Nie znajomość prawa SZKODZI... nie znajomość przepisów o ruchu drogowych SZKODZI.... nie znajomość....etc. SZKODZI!!
Podobnie sprawa przedstawia się z finansami i ich brakiem znajomości, brakiem edukacji w tym zakresie więc rozszerzenie wiedzy na ten temat jest istotnym elementem inwestycji w siebie, w lepsze życie..
Zapraszam na szkolenie Wolność Finansowa w Praktyce:!: a zarówno Wy jak i wasi przyszli bądź/ i obecni pracodawcy z pewnością to docenią.
http://www.szkolenia.avenhansen.pl/szko ... istow.html

bkrolikowski@avenhansen.pl
----------
Szkolenia

PostWysłany: Czw Lis 12, 2009 4:31 pm 
Zainteresowany
Awatar użytkownika

Dołączenie: Nie Maj 24, 2009 10:49 am
Tematyka tego szkolenia jest super ciekawa i gdy będę miała trochę więcej czasu i środków nie omieszkam pójść na niego. Tylko wątpię, aby na tym szkoleniu zyskał coś mój pracodawca. Gdyż po nim już zacznie się zarabiać na siebie, a nie na niego. :D . Mam rację?

PostWysłany: Sob Lis 21, 2009 10:53 am 
Doświadczony Forumowicz

Dołączenie: Czw Cze 04, 2009 10:47 pm
Chciałbym wtrącić tutaj pewien wątek które mnie nurtuje? Słyszeliście może o firmie Novision? I pracy dla nich? Może mi ktoś powiedziec czy warto jechac na takie szkolenie u nich i pracować u nich?

PostWysłany: Pon Gru 14, 2009 2:40 pm 
Doświadczony Forumowicz
Awatar użytkownika

Dołączenie: Pon Mar 09, 2009 9:55 pm
Ja słyszałem lecz wiem że to raczej taka piramida finansowa. Nakłaniają na szkolenia po których będzie można zarabiać podobno dobrze. Trzeba oczywiście zapłacić. Robią duże wrażenie na słuchających ponieważ przytaczają bogactwo które osiągnęły osoby w to zaangażowane. Na dalszym etapie to później Ty po szkoleniu prowadzisz takie spotkania namawiając ludzi do wejścia. Mam te informacje z drugiej ręki więc mogę być nieco błędne. Jeżeli ktoś ma aktualniejsze / bardziej pewne niech śmiało sprostuje.

PostWysłany: Śro Gru 16, 2009 11:33 am 
Bywalec

Dołączenie: Śro Gru 16, 2009 11:26 am
No tak to prawda. Dokładnie tak to działa. Brałem kiedyś udział w takim szkoleniu i nakłaniali mnie do tego ale nie zdecydowałem się, nie wiem, może źle zrobiłem, bo teraz mógłbym być milionerem :) Odnośnie samej piramidy to mnie nie przeraża bo teraz wiele firm działa na takiej zasadzie. Jeszcze do końca nie wiem jak to działa ale nie wykluczone że spróbuje wziąć w takim szkoleniu udział jeszcze raz.

PostWysłany: Czw Gru 17, 2009 10:46 am 
Bywalec

Dołączenie: Czw Gru 17, 2009 10:35 am
Mam kilku znajomych z Krakowa, którzy działają w tej firmie. Nie narzekają. Mówią że na początku było ciężko, a teraz zarabiają niezłe pieniądze z tego, ale sam jakoś nie mogę się do tego przekonać i raczej nie spróbowałbym tego typu działalności

PostWysłany: Sob Lut 27, 2010 2:58 pm 
Stały bywalec

Dołączenie: Czw Lut 11, 2010 4:06 pm
Doradztwo finansowe jest bardzo opłacalnym zawodem, dlatego moim zdaniem warto zainwestować w siebie. Jest trochę ryzyko na początku, bo jest obawa że się nie uda, ale kto nie ryzykuje ten nie zarabia;)

PostWysłany: Sob Mar 27, 2010 1:11 pm 
Aktywny

Dołączenie: Wto Mar 09, 2010 12:05 pm
Zimol napisał(a):
Doradztwo finansowe jest bardzo opłacalnym zawodem, dlatego moim zdaniem warto zainwestować w siebie. Jest trochę ryzyko na początku, bo jest obawa że się nie uda, ale kto nie ryzykuje ten nie zarabia;)

O tak, w dzisiejszych czasach ten zawód jest bardzo popularny. Sądzę, że jeśli mieszkasz w duzym mieście to warto zaiwestować w to szkolenie. W mniejszych miastach jest małe ryzyko.

PostWysłany: Pią Maj 28, 2010 8:24 pm 
Stały bywalec

Dołączenie: Wto Maj 11, 2010 2:21 pm
Iza77 napisał(a):
Witam, szukam osoby która konkretnie zna temat i powie mi czy odbycie szkolenia z doradztwa finansowego jest honorowane i doceniane przy procesie rekrutacji do firm które się doradztwem zajmują ? Innymi słowy czy warto zainwestować pieniążki w siebie, - czy to podniesie szanse na zatrudnienie.

jak najbardziej tak! Teraz doradztwo finansowe jest na czasie!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 20 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość